Cégünk piacvezető árakon kínál, magas minőségű akkumulátorokat.
Rövid határidőn belüli kiszállítással, kérésre beszereléssel!

WWW.AKKSISTIBI.HU | nilama2000@gmail.com
AKKUMULÁTOROK
Ingyenes kiszállítással!

(A hulladék cseredarab leadása esetén!)

Beszerelés 2.000 Ft-tól!

Excide
árlista

Electric Power árlista

Banner
árlista

Szolgáltatásaim részletesen

E

Akkumulátorok szerelése és szállítása

A terméklistámban szereplő akkumulátorok rövid határidőn belüli kiszállítását, kérésre beszerelését vállalom több éves szakmai tapasztalattal!

E

Veszélyes hulladék szállítás

Cégek és magánvállalkozások tevékenységéből keletkező veszélyes hulladékokat az EU szabályainak megfelelően kérésre elszállítatom.

Akkumulátor beszerelés és szállítás

Új akkumulátor megrendelése esetén, a leadott cseredarabon kivűli hulladék akkumulátorok értéke, az új akkumulátor árából levonásra kerülnek.  Nagyobb mennyiségnel az elszállitást követően hivatalos sz jegy kerül kiállításra, ami a veszélyeshulladékok kezelésének szabályainak megfelel.

Hulladék akkumulátorok beszámítási kedvezmény értéke:

  • 45AH: 1.2oo Ft
  • 55AH: 1.5oo Ft
  • 72AH: 2.ooo Ft
  • 1ooAH: 2.5oo Ft
u

Kérdése van? Ne habozzon!

Veszélyes hulladék elszállítása

A veszélyes hulladékok: Elhasználódott kenőanyag, olajos hordók, használt olajszűrok, olajos flakonok stb… Megfelelő  tárolásával kapcsolatos rövid ismertetés után egy szállitási szerződes keretén belül hulladékait elszállíttatom. Az elszállítás megrendelésével kérésre igény szerinti olajos cserehordót  (6o L, 2oo L,) valamint a használt olajszűrők, flakonok, tárolásához előirt olajos 2OO L levágott fedelű hordót biztosítunk. Az elszállítás megrendelését követően 3o napon belül a hulladék elszállításra kerül, az elszállítás alkalmával “sz” jegy kerül kiállításra , ami a szállítási keretszerződéssel egy környezetvédelmi igazolás, ami az adott tevékenység működési engedélyének feltétele. Az éves hulladékkezelési díj összege: netto 2o.ooo ft, amely tartalmazza az azévi összegyűlt fáradt olaj elszálllítását, cserehordók, neilon zsákok igény szerinti biztosítását a további részleteket a szállítási keretszerződés tartalmazza melynek, megkötése semmiféle kötelezettséggel nem jár. Óvjuk kornyezetünket!

Vegye fel velem a kapcsolatot!

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén küldjön üzenetet!